Klinik for krop & bevægelse

er båret af fagligt engagement og et åbent sind.

Jeg er uddannet massør fra Sportskropskolen (www.sportskropskolen.dk) ved skoleleder og underviser Jesper Knudsen. Jeg videreuddanner mig løbende og er medlem af Dansk Behandlerforbund.

Behandlingen er forankret i klassisk, fysiurgisk massage (også kaldet manuel vævsbehandling), en behandlingsform, hvor strygninger og tryk på kroppens muskler skaber øget blodcirkulation. Musklerne masseres fra led til led, og behandlingen hjælper spændt og ømt muskelvæv til at slappe af, og ophobede affaldsstoffer i muskelcellerne transporteres lettere med blodet bort fra de spændte muskler. Hvad enten, du dyrker sport eller gennem studie/arbejde/hverdag oplever at spænde fx i nakke og skuldre, kan regelmæssig massage forebygge skader såvel som hovedpine og andre symptomer på muskelspændinger.

I klinikken kombineres denne viden om menneskets anatomi og fysiologi med indsigter fra en mere helhedsorienteret forståelse af den menneskelige organisme. Alle mennesker har en intuitiv fornemmelse af sammenhængen mellem krop og psyke: Tanker, oplevelser og adfærd præger vores kropsfornemmelser, ikke mindst vores åndedræt og nervesystem. Massage er derfor velegnet til at møde og afhjælpe stress og uro i kroppen. Jeg inddrager gerne enkle åndedræts- og mindfulnessøvelser som et led i behandlingen, hvis du ønsker det.

 

Velkommen i klinikken!

Lars K. Bruun

Eksamineret massør